Andi blijft investeren: onze nieuwe wire-o machine

 

Verhoging output met 100%

Wij denken in oplossingen en wij ontwikkelen ons. Net als bij onze nieuwe bindmachine liggen ook aan deze investering deze kernwaarden van Andi ten grondslag. We zien namelijk een groei in dit type afwerking. Het gaat hier om een ponsmachine in combinatie met een bindmachine. Deze combinatie zorgt voor verhoging van de output met ca. 100%. De hele combinatie kan worden bediend door één operator, wat zorgt voor een positieve impact op de efficiency, kosten en doorlooptijden.

Kortere doorlooptijd en minder opslag

De verhoging van de output zorgt voor een kortere doorlooptijd, waardoor we minder opslagcapaciteit nodig hebben voor onze halffabricaten. We hebben nu de mogelijkheid om na het printen van de producten aansluitend de afwerking uit te voeren, waardoor we minder in- en omsteltijden hebben.

Gebruiksgemak garandeert continuïteit en leverbetrouwbaarheid

Ook deze machine is eenvoudig in gebruik door het gebruik van de touchscreen schermen. Programma’s kunnen worden voorgeprogrammeerd. In deze tijd van tekorten van grafische mensen is dit een belangrijk vereiste geworden om de continuïteit én leverbetrouwbaarheid te kunnen blijven waarborgen!

Wij zijn al jaren geen traditionele drukkerij meer. Wij leveren elke dag specialistisch maatwerk gericht op workflow optimalisatie. Middels ons totaalpakket aan oplossingen kunnen we onze klanten breed binnen hun keten faciliteren. Onze ‘oplossingen’ zijn ontstaan vanuit klantvragen en geven antwoord op vraagstukken vanuit diverse kennisgebieden zoals IT, verduurzaming, kwaliteitsborging en leverbetrouwbaarheid.

Past deze werkwijze bij jouw bedrijf? Plan een kennismakingsgesprek.