werken en stages bij Andi

Met de juiste kernwaarden aan de slag

Werken bij Andi betekent deel uitmaken van een innovatief en groeiend bedrijf waarin veel ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wil je graag bij ons aan de slag dan is het belangrijk dat jij je herkent in onze kernwaarden.

Door het uitdragen van onze kernwaarden blijven we verwachtingen overtreffen en daarmee onze klanten verbazen. Daar zijn we trots op en dat realiseren we met een team “Andianen” dat een hart voor Andi én voor elke klant uitstraalt. We blijven groeien en ontwikkelen, dat biedt kansen voor onze medewerkers maar ook ruimte voor nieuw talent.

Onze kernwaarden

wij doen wat we zeggen

wij zijn altijd betrokken

wij denken in oplossingen

wij ontwikkelen ons

Stuur ons jouw sollicitatie

Als jij je helemaal herkent in ons DNA hieronder en je ook nog eens volop energie krijgt van de onderstaande vragen, stel je dan aan ons voor en solliciteer op een van onze vacatures of op een stageplek!

Zie jij uitdaging in het opbouwen van lange termijn relaties en het vinden van win-win oplossingen?

Ben jij creatief, denk je graag out of the box en weet je dit toe te passen in concrete producten?

Denk je in kansen, weet je deze ook te grijpen en om te zetten in resultaten?

Houd je van uitdagingen en wil jij waarmaken wat niet voor de hand ligt?

Ook als er momenteel geen (stage-)vacature is die je aanspreekt horen wij graag hoe jij denkt bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van ons bedrijf en onze klanten.

Mail hiervoor jouw motivatiebrief en CV naar
[email protected].

vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.

Maak werk van jouw stage!

Wij zijn een erkend SBB stagebedrijf en zoeken regelmatig nieuwsgierige en enthousiaste talenten die willen leren hoe je met theoretische kennis in de praktijk aan de slag kunt. Talenten met een eigen visie die iets willen toevoegen aan ons team.

stageplekken

Er zijn momenteel geen vacatures.