Maak het persoonlijk

Magazines die écht werken

Realiseer jij je wel eens hoe vaak jij gedrukte boekjes of magazines ziet, in je handen hebt of leest? Je vindt ze echt overal. En waarom? Het concept werkt! Denk aan opleidingsboekjes, informatiebrochures of presentatiegidsen. Wil jij jouw klanten, medewerkers, aandeelhouders of relaties periodiek informeren of verrassen over het laatste nieuws of producten? Dan is dit de manier.

Andi denkt graag met jou mee over de invulling van magazines, tijdschriften, personeelsbladen en jaarverslagen. Wij adviseren je met alle plezier over de beste uitvoering, formaten, verschillende papiersoorten en andere mogelijkheden, zoals het personaliseren of interactief maken van jouw magazines. Vanzelfsprekend altijd passend bij jouw budget

Wij drukken op allerlei papiersoorten. Ook lamineren behoort tot de mogelijkheden, dit zorgt net voor dat extra stukje cachet.

Wist je dat het bij Andi mogelijk is een magazine te personaliseren? Bijvoorbeeld door de naam en/of naw gegevens van de ontvanger op de omslag te printen. De resultaten laten zien dat personaliseren voor een hogere respons zorgt.

Wil je meer weten?

Nieuw: Gepersonaliseerd

Hoge attentiewaarde

Maatwerk

Snel leverbaar

Ondersteuning in opmaak

Kleine oplage en snel nabestellen

andi studio magazines projects
meer weten?
Geïnspireerd raken?

Download ons nieuwe Andi Magazine en ontdek de unieke mogelijkheden van slimme printoplossingen en hoe je hiermee voor echte impact zorgt!