digitale diensten

Mijn Andi: jouw slimme brand manager

‘Mijn Andi’ is jouw slimme online portal voor effectief merkbeheer. Deze slimme brand manager is ingericht met jouw producten, huisstijl en (smart) templates, zodat je altijd controle hebt over budgetten, bestellingen en content.

Met ‘Mijn Andi’ worden alle huisstijlkeuzes vastgelegd en toegepast op al je publicaties, zowel online als offline. Dit bespaart tijd en moeite, terwijl het de consistentie van je branding waarborgt. Onze specialisten creëren een op maat gemaakte omgeving waar je medewerkers eenvoudig drukwerk kunnen ontwerpen en bestellen, altijd binnen de vastgestelde huisstijl.

Versterk je merk, bespaar tijd en geld met ‘Mijn Andi’.

volledige controle over huisstijl

tijdsbesparing

flexibiliteit naar wens

persoonlijke begeleiding

gegarandeerde kwaliteit en professionaliteit

Smart templates

Ken je dat gevoel? De uitdaging om jouw merkidentiteit en huisstijl te bewaken terwijl je handen en tijd tekortkomt. Hoe fijn zou het zijn als meer mensen zelf kunnen bestellen?

‘Mijn Andi’ maakt dit mogelijk met slimme templates waarmee teamleden eenvoudig zelf aanpassingen kunnen doen binnen de kaders van de huisstijl. Alle keuzes rondom de huisstijl van communicatiemiddelen leggen we vast en passen we toe op alle online en offline publicaties. Een besteller hoeft niet op de hoogte te zijn van het huisstijlhandboek of grafische kennis te hebben. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op fouten en inconsistenties.

Advies op maat?

Onze specialisten staan klaar om jou persoonlijk te begeleiden en adviseren bij het optimaliseren van jouw merkbeheer met ‘Mijn Andi’. Ontvang deskundig advies dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk consistent en professioneel wordt gepresenteerd, terwijl je tijd en moeite bespaart.

Ik vertel je graag meer

Funs Meuffels
Sales Accountmanager

[email protected]
+31 (0)6 46 26 13 78

verpakkingen in alle vormen, maten en oplages

Onze specialisten gaan op zoek naar de juiste oplossing voor jouw verpakking. We houden rekening met design, functionaliteit, materiaal, afwerking, duurzaamheid en natuurlijk de prijs. Wij bieden altijd de beste oplossing binnen jouw budget. Praktische aspecten wegen we af tegen innovatieve en verrassende hoogstandjes. De meerwaarde zit vaak in de details. Dat kun je aan onze specialisten overlaten. Met oog voor detail, ervaring en gedegen vakkennis zorgen zij voor de perfecte verpakking.

Eén plek voor alles

Wij gaan verder dan alleen het bedenken en produceren van jouw verpakking. Natuurlijk verzorgen wij aansluitend jouw complete druk- en printproces. Onze collega’s van Andi VAS staan voor je klaar om de producten daadwerkelijk te verpakken en verzenden.  Wij drukken, printen, vouwen, stansen, plakken, foliën, pregen, verpakken en assembleren alles onder één dak. Hierdoor hebben wij een brede maar specialistische kennis. We hebben veel uitdagingen al eens gezien en hebben de controle over jouw hele waardeketen. Andi denkt graag met je mee over logistiek, efficiëntie, kostenbesparing en duurzaamheid. Wij zijn er voor je van idee tot en met realisatie.

Make it personal

Wil jij de beleving van jouw klanten naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor gepersonaliseerde verpakkingen. Met onze innovatieve technologie wordt het mogelijk om voor elke klant een eigen verpakking te ontwikkelen. Iedere verpakking bevat een andere inhoud en is toegespitst op de persoonlijke gegevens en interesses van de geadresseerde. Zowel beeld als tekst kan per ontvanger volledig anders zijn en de boodschap sluit aan bij de kenmerken, behoefte en interesses van de ontvanger. Zo kun je al jouw verpakkingen, verzenddozen of relatiegeschenken volledig personaliseren voor jouw klanten. Met onze on demand service bestel je altijd exact het aantal wat je nodig hebt, zonder dat je daar zelf veel tijd in hoeft te steken. Dat zorgt voor gemak en bespaart je tijd, opslag en geld!

Duurzame verpakkingen

Andi heeft door de jaren heen een duurzaam ecosysteem opgebouwd met duurzame partners om zich heen. Werk je met ons, dan mag je vertrouwen op onze transparantie en professionaliteit en de bijhorende verankering van onze kwaliteits- en MVO-visie (ISO 9001-, ISO 14001- en FSC® gecertificeerd). Wij gebruiken duurzame materialen en biologisch afbreekbare inkten. Daarnaast stimuleren wij digitaal printen; een techniek met de kwaliteit van offset, maar met een korte levertijd, aantrekkelijke prijs en minder belastend voor het milieu.

Ben jij op zoek naar een duurzame verpakking? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid begint bij het maken van de juiste keuzes en stimuleren en adviseren hierin. Niet alleen in de keuze van materialen en technieken, maar ook in het meedenken over eco-efficiency.

Advies op maat?

Een unieke verpakking begint natuurlijk met het achterhalen van jouw wensen en behoeften. Heb jij (g)een idee, wil je met onze verpakkingsexperts sparren of wil je een prototype ontwikkelen? We nodigen je graag uit om samen met onze specialisten de beste oplossing voor jouw verpakking te vinden. Kom langs in onze Experience Room. Hier bedenk, bekijk en ervaar je materialen, middelen en oplossingen.  Ook bespreek je de mogelijkheden binnen jouw budget. Hier leidt creativiteit gecombineerd met kwaliteit tot het uiteindelijke resultaat. Onze experts staan klaar om jou van deskundig advies te voorzien.